2.3.12

FOREVER 21:VINTAGE ACCESSORIES spring 2012...so far....

Σήμερα τσέκαρα όπως πάντα το online κατάστημα των F21! Και εκτός του ότι ήθελα να αγοράσω απλά ΟΛΟ το κατάστημα, βρήκα κάποια πραγματάκια στο accessories section που με τρέλαναν!




Άρα είπα να τα μοιραστώ μαζί σας ελπίζοντας να σας δώσω κάποιες οικονομικές λύσεις για να ανανεώσετε τη συλλογή σας από αξεσουάρ για την φετινή άνοιξη/καλοκαίρι! Πάντα πιστεύω ότι τα αξεσουάρ είναι η βάση του στυλ που διαλέγουμε κάθε φορά να έχουμε.. Γενικά, τα χρώματα που παίζουν είναι τα παστέλ, το καφέ και το μαύρο, τα οποία πιστεύω ότι μπορούν να συνδυαστούν κ με παστέλ, έντονες αποχρώσεις αλλά και με πιο σκούρα ρούχα για τη βραδυνή μας έξοδο...(ok βρήκα και ένα σταντ για κοσμηματάκια...δεν μπορούσα να αντισταθώ να μην σας το δείξω!) Οι τιμές των παρακάτω δεν ξεπερνούν τα 20 Ε! Απλά, να σας προειδοποιήσω ότι η λίστα των accessories στα F21 αλλάζει πολύ συχνά και μερικά τα βγάζουνε απ' την πώληση... Άρα, ότι προλαβαίνουμε κάθε φορά..! Τελοσπάντων, αυτά που ξεχώρισα είναι τα παρακάτω:































Πείτε μου και εσείς ποια σας άρεσαν ή ξεχωρίσατε! Άμα έχετε βρει και εσείς κάποιο online shop με φθηνά και όμορφα πραγματάκια, μη διστάσετε να το μοιραστείτε μαζί μου! xoxo
Mandy



No comments:

Post a Comment