3.1.15

★Flash Temporary Tattoos★ *NEW HOT TREND*

 Εδώ και αρκετό καιρό, οι διάσημοι του εξωτερικού μας έχουν δείξει ότι δεν φοβούνται να "χτυπάνε" tattoos! Τί γίνεται όμως όταν το street style tattoo συναντά τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως Chanel, Rodarte, Maison Martin Margiela, και Louis Vuitton?
 Τα επονομαζόμενα Flash Tattoos τα οποία είναι σας τα ψεύτικα tattoos που βρίσκαμε στις τσίχλες μας όταν ήμασταν παιδιά! ΝΑΙ πολύ καλά ακούσατε! Με λίγο νερό, τα Flash tattoos κολλούν πάνω στο δέρμα και κρατάνε μέχρι και 4 μέρες!

 Σε μεταλλικές αποχρώσεις και σε περίτεχνα σχήματα, αντικαθιστούν επάξια όλα τα κοσμήματα που θα μπορούσατε να φορέσετε, όπως κολιέ, δαχτυλίδια, midi rings, βραχιόλια κτλ!

 Μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά sites από υψηλές τιμές μέχρι πολύ χαμηλές sto ebay!
 Μερικά sites για να κοιτάξετε είναι τα παρακάτω:
  1.  http://flashtat.com
  2. http://www.ebay.co.uk/itm/1X-New-Temporary-Metallic-Tattoo-Gold-Silver-Black-Flash-Tattoos-Flash-Inspired-/261632310323?pt=UK_Health_Beauty_Tattoos_BodyArt_SM&var=560506645535&hash=item3cea803c33
  3. https://www.etsy.com/shop/ShimmerTatts
  4. http://tattly.com/collections/metallic-tattlys
*Να σας πω και ένα ΜΥΣΤΙΚΟ....? Μπορείτε να φτιάξετε και μόνες/οι σας αυτά τα περίτεχνα tattoos με πολύ λίγα και φθηνά υλικά (μερικά απ'τα οποία σίγουρα έχετε ήδη!)

                                                                                                                            xoxo,
                                                                                                                          Mandy     









No comments:

Post a Comment